Over ons en de spons

Wie wij zijn?

Heel simpel, zo een 15 jaar geleden begon mijn avontuur door naar Istrië (het Italiaanse Toskana, maar dan in Kroatië) te verhuizen. Ontdekte mijn huidige vrouw hier maar ook dat alles, maar dan ook echt alles om het toerisme draait. Begon te werken in een groothandel,  www.pinnanobilis.hr waar ik het dan ook voor het zeggen heb

Na een tijdje te hebben meegedraaid in deze branche kwam ik tot het idee de zeespons aan ons assortiment toe te voegen en dat was BINGO. Wij begonnen al snel de retailers (kleinhandel) te vullen en langzaam begonnen we ook te exporteren.
 

Op een gegeven moment ging ik op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat de zeespons uit de Adriatische zee niet “rechtstreeks” is aangeboden in Nederland. De beste kwaliteit zeespons nog wel……en toen ontstond deze site!
 
Ons doel is om d.m.v. onze website u op een na beste zeespons uit de wereld aan te bieden tegen een heel scherpe prijs. Door middel van onze groothandel (main business) zullen de retailers zeker ook aan hun behoeften komen. Liefhebbers van de zeespons zijn hier gewoon aan het juiste adres! U zult echt het verschil merken, qua prijs en kwaliteit!

 
Voelt u als ondernemer zich aangesproken? Contacteer ons dan want wij zijn op zoek naar distributeurs/partners!
 

 

Met vriendelijke groet,

 

Christian (spreekt ook nog eens nederlands)

info@zeesponshuis.nl

 

Translate »